Nu in verkoop: fase II!
Woningen
De Rietkraag: riant wonen met uitzicht op het water

De Rietkraag, een project van ONW, Bouwbedrijf Van Leent en Wubben Chan architecten komt in een eilandgebied in Waelplas, een nieuw en langgerekt woongebied met veel groen en water tussen ‘s-Gravenzande en Naaldwijk. De woonoppervlaktes variëren van 178,2 tot 234 vierkante meter.

In de standaard uitvoering hebben de appartementen en het penthouse twee of drie kamers. Ook beschik je over een groot balkon op het zuiden, met uitzicht op de waterrijke omgeving. Aan de kant van de Verlengde Poelkade heb je een tweede balkon.

Behalve een eigen steiger en een berging voor scheepsbenodigdheden hoort bij elke woning een inpandige stallingsruimte voor je auto. Daarnaast beschik je over een privé-parkeerplaats op het entreeterrein. De appartementen zijn (uiteraard) aardgasvrij en voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

Vanaf je steiger naar doorgaand vaarwater varen

Het waterpeil in het nieuwe eilandgebied wordt op boezemniveau gebracht. Dat betekent dat je straks vanaf je steiger, via de boezem, naar doorgaand vaarwater kunt varen. De omgeving is sowieso heel waterrijk. Je kijkt uit op het water en woont hier op loopafstand van de Plas van Alle Winden. Het strand en de duinen van het naburige Monster zijn zo aan te fietsen. Dat geldt ook voor het gezellige centrum van ‘s-Gravenzande en recreatiegebied Prinsenbos.

Wonen aan de Rietkraag
  • Riant wonen aan het water met een privé-steiger voor een sloep.
  • Aan de waterrijke rand van ’s Gravenzande.
  • Rust, ruimte en comfort.
  • Tussen ’s Gravenzande en Naaldwijk, goed bereikbaar en alle voorzieningen in de directe omgeving.
  • Vier riante appartementen en één penthouse
  • Privé parkeerplaats op het entreeterrein

WONEN IN WAELPLAS

HET GEBIED