Heerlijk wonen aan het water, aan de rand van ‘s-Gravenzande. Pre-sale op Westlands Woonevent

april 11, 2020 12:00 am

Vier riante appartementen en één penthouse aan het water, met een privé-steiger voor een sloep en een berging voor scheepsbenodigdheden. Dat is het unieke woonconcept van nieuwbouwproject De Rietkraag, aan de waterrijke rand van ‘s-Gravenzande. Behalve kavels voor vrijstaande huizen is hier ook ruimte voor kleinschalige gebouwen met riante appartementen. De overeenkomst: rust, ruimte, comfort en wonen aan het water. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april in Naaldwijk, start de pre-sale van de appartementen en het penthouse. Het gaat om woningen in het exclusieve prijssegment.

De Rietkraag: riant wonen met uitzicht op het water

De Rietkraag, een project van ONW, komt in een eilandgebied in Waelplas, een nieuw en langgerekt woongebied met veel groen en water tussen ‘s-Gravenzande en Naaldwijk. De woonoppervlaktes variëren van 178,2 tot 234 vierkante meter. In de standaard uitvoering hebben de appartementen en het penthouse twee of drie kamers. Ook beschik je over een groot balkon op het zuiden, met uitzicht op de waterrijke omgeving. Aan de kant van de Verlengde Poelkade heb je een tweede balkon. Behalve een eigen steiger en een berging voor scheepsbenodigdheden hoort bij elke woning een inpandige stallingsruimte voor je auto. Daarnaast beschik je over een privé-parkeerplaats op het entreeterrein. De appartementen zijn (uiteraard) aardgasvrij en voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

Vanaf je steiger naar doorgaand vaarwater varen

Het waterpeil in het nieuwe eilandgebied wordt op boezemniveau gebracht. Dat betekent dat je straks vanaf je steiger, via de boezem, naar doorgaand vaarwater kunt varen. De omgeving is sowieso heel waterrijk. Je kijkt uit op het water en woont hier op loopafstand van de Plas van Alle Winden. Het strand en de duinen van het naburige Monster zijn zo aan te fietsen. Dat geldt ook voor het gezellige centrum van ‘s-Gravenzande en recreatiegebied Prinsenbos.

  • Stand: ONW.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo’n drie minuten.